St vd Brink is een werkgever met oog voor de mens en diens talenten. Een bedrijf met een informele sfeer en waar goede onderlinge omgang, vakmanschap en dienstverlening voorop staan. Bij St vd Brink werkt een team van gedreven professionals met gevoel voor dienstverlening. Wij vinden het belangrijk dat mensen met plezier en gedrevenheid bij ons werken. Met modern materiaal, efficiƫnte werkprocessen en goede arbeidsvoorwaarden.

Opleidingskandidaten Zij-Instroom

Word jij enthousiast van een baan als beroepschauffeurs, maar beschik je nog niet over een C of CE rijbewijs? Wij bieden je nu de kans om middels een scholingstraject chauffeur te worden! St. van den Brink ziet jouw graag onze wagens besturen!

Wij hebben plek voor kandidaten welke willen werken in één of meerdere van de volgende plaatsen:
- Deventer
- Nijkerk
- Woerden
- Regio Amsterdam
- Regio Utrecht
- Regio Den Haag / Rotterdam
- Regio Zaanstad

Hoe werkt het traject?
Wanneer je solliciteert en aan de functie-eisen voldoet wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op één van onze kantoren te Ermelo of Wormerveer. We gaan tijdens dit gesprek onder andere het opleidingstraject met je bespreken. Daarnaast horen we graag jouw wensen.

De opleiding zal je starten via een uitzendorganisatie. Wanneer je de opleiding hebt behaald dan wordt jij het eerste jaar als chauffeur gedetacheerd via deze uitzendorganisatie bij een opdrachtgever van St. van den Brink. Bij goed functioneren nemen wij jou na een jaar in dienst! 

Functie eisen:
Je houd van autorijden en bent daardoor in het bezit van rijbewijs B. Daarnaast zoek je een baan voor minimaal 32 uur per week en ben je flexibel beschikbaar. Je werkt immers veelal op onregelmatige tijden en dient ook beschikbaar te zijn in de weekenden. Verder ben je bereid een eigen bijdrage te leveren aan de opleiding.

Wij bieden jou:
- Een afwisselende functie in een organisatie met enthousiaste collega's in een informele werksfeer;
- Uitzicht op vast dienstverband;
- Arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer.

Kan jij niet wachten om een vrachtwagen van St. van den Brink te besturen? Solliciteer dan snel en wie weet rijd jij binnenkort voorop!

Meer informatie? Bel onze afdeling personeelszaken op (+31) 0341 - 568 066

Vul dit sollicitatie formulier in om direct te reageren op deze vacature!

*verplicht
Aangemaakt
08 / 04 / 2019
Locatie
Diverse plaatsen
Categorie
Transport en Logistiek
Soort
Parttime en Fulltime

Werken bij St vd Brink

Snelle dienstverlening vanuit standplaatsen door heel Nederland
805 medewerkers, 485 trekkende eenheden
Veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bekijk onze bedrijfsvideo