St vd Brink is een werkgever met oog voor de mens en diens talenten. Een bedrijf met een informele sfeer en waar goede onderlinge omgang, vakmanschap en dienstverlening voorop staan. Bij St vd Brink werkt een team van gedreven professionals met gevoel voor dienstverlening. Wij vinden het belangrijk dat mensen met plezier en gedrevenheid bij ons werken. Met modern materiaal, efficiƫnte werkprocessen en goede arbeidsvoorwaarden.

Meewerkstage - HRM

Wij zoeken per september 2020 een enthousiaste stagiaire voor onze afdeling HR te Ermelo. Zoek jij een stage voor minimaal 32 uur per week vanaf september 2020 en wil jij de eerste kneepjes van het HR vak leren?  Wij zijn benieuwd naar jou, de koffie staat klaar!

Wat ga je bij ons leren?
Je komt meewerken op onze afdeling HR bestaande uit 6 enthousiaste collega’s verdeeld over twee locaties. Het betreft een allround stage waarbij je eigen verantwoordelijkheden krijgt. Daarbij maak je kennis met alle facetten op het gebied van HRM door zowel zelfstandig te handelen en door onze HR collega’s te ondersteunen.

Welke taken ga jij bij ons leren?
Onder andere het opstellen van arbeidscontracten, het proces rondom in-, door- en uitstroom en je leert welke eerste stappen er genomen worden bij een verzuimtraject. Daarnaast ben jij straks ook één van de aanspreekpunten voor onze medewerkers voor alle voorkomende HR vragen. Kortom; een stage waarbij je veel mag én kan leren in korte tijd!
Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor eigen inbreng en deze bespreken we graag met je!

Wat verwachten wij van jou?
Wij verwachten van jou een enthousiaste, betrokken stagiaire met een proactieve houding die veel facetten uit het HR vak wil leren. Daarbij ben je integer en werk je graag in teamverband.

Verder volg je de HBO opleiding Human Resource Management en ben je op zoek naar een stage voor een periode van 5 of 10 maanden.

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken in een gezellig HR team. We werken hard met z’n alle, maar op z’n tijd is er ook zeker tijd voor gezelligheid! We investeren veel in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt een stagevergoeding van € 65 netto per week.

Sluitingsdatum vacature: 17 juli 2020.

Meer informatie? Bel onze afdeling personeelszaken op (+31) 0341 - 568 066

Vul dit sollicitatie formulier in om direct te reageren op deze vacature!

*verplicht
Aangemaakt
23 / 06 / 2020
Locatie
Ermelo
Categorie
Transport en logistiek
Soort
Full-time

Werken bij St vd Brink

Snelle dienstverlening vanuit standplaatsen door heel Nederland
805 medewerkers, 485 trekkende eenheden
Veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bekijk onze bedrijfsvideo